Fitvibe

Тренировъчни услуги от 2FIT

ЗАЖИВЕЙТЕ В БЪДЕЩЕТО СИ, ОЩЕ СЕГА

Fitvibe Excel е механична, вибрационна платформа, която стимулира мускулите зависимост от позата на тялото по време на тренировка.  Уредът е създаден след повече от 40 години проучвания и опит в областта на вибро-тренировките. Произвежда се изцяло в Германия (от GymnaUnify NV) и за разлика от всички други сходни уреди, е единственият, който притежава обираща вредните вибрации хирдавлика. Машината е в съответствие със стандарта MDD, Medical Device Directive (CE097).

Най-важното е че с Fitvive пестите време и усилия! Отделните упражнения, които ще правите на вибрационната платформа, натоварват мускулните влакна в целевата мускулна група до 95%. Това означава че, независимо какво е вашето фитнес ниво, тренирайки на уреда с определена цел-програма, пестите 2/3 от времето и усилията спрямо останалите тренировки или с други думи казано: постигате 3 пъти по-бързи и лесни резултати.

По време на тренировката с Fitvibe вашите мускули са в състояние на максимално съпротивление, което позволява безопасна и ефикасна тренировка. Целия мускул загрява много бързо поради факта че рефлекторното въздействие изцяло засяга мускулните влакна. В сравнение с класическите тренировки, оформянето на вашето тяло е значително по-малко стресиращ процес, както за мускулатурата, така и за ставите. 

Липсата на умора след тренировките с Fitvibe се дължи на факта че психически се хаби минимална енергия (воля), а чувството за лекота след това, се обяснява с отделянето на отпадните продукти и излишната вода от тъканите.

Освен това тренировките с Fitvibe ви дават възможност да тренирате, дори и ако сте с физически ограничения или изпитвате дискомфорт при други стилове, независимо на каква възраст сте и по кое време на деня. Можете да включите разтягане или масаж в вибро-тренировъчния си режим, което ще ви осигури по-бързо възстановяване и удоволствие от постигнатите резултати.