Yoga

Тренировъчни услуги от 2FIT

Stretching Yoga

Събудете тялото и душата си с йога и разтягайте.
Гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията ще ви донесе ново усещане за мобилност, жизненост и лекота.
Стилът е подходящ за хора, които не обичат екстремни натоварвания, а искат да са витални. Други, които искат да допълнят и разнообразят тренировъчната си програма, също правят този избор. Не бива да забравяме че и тук изразходваме енергия. Всъщност нормалната функция на мускула в ежедневието ни е да се съкращава. При разтягане, правите точно обратното и тялото ви го приема като свръх разход. Така, дори и без да усещате голямо натоварване, губите от натрупаните мазнини.

Fat Burning Yoga

Модерна йога за модерни хора!
Бихте могли да постигнете забележителни резултати с физиката си като по същото време получавате душевен баланс. Това е обединяващ йогийски асани /пози/ и моделиращи упражнения комплекс.
Физически предизвикателството е доста сериозно, но при усвояване на разнообразните техники ще видите че едва ли може да постигнете по-добри резултати в намаляването на килограмите, изчистването на мазнините, и същевременно слеете ум и тяло в едно цяло, за много по-добро съществуване!

Beauty 2Fit

Тренировъчни услуги от 2FIT

Работно време от 11:00 до 20:00

 

часове се записват на рецепция  0879 22 22 08

 

Зона за красота  Beauty 2Fit Ви предлага:


МАСАЖИ

Резултати

Тренировъчни услуги от 2FIT

Резултати

РЕЗУЛТАТИТЕ ВОДЯТ ДО РЕЗУЛТАТИ

Позволете ни да ви научим да слушате тялото си. Най-изпитаният начин е чрез наблюдаване на пулса, който показва дали сте достигнали в загряваща, аеробна или анаеробна тренировъчна фаза. За тази цел ще приложим тестове, които определят вашите граници на интензитет, така че да горите мазнини по най-ефективния начин. 
Всеки, който започва програмата има определено ниво на използване на мазнини вместо въглехидрати за енергия. В повечето случай, това ниво е неефективно и затова се получава натрупването на мазнини. Докато тренирате в аеробната фаза (на по-нисък интензитет) използването на мазнини за енергия се завишава. Въпреки това, колкото повече се завишава вашия пулс, толкова повече това използване на мазнини  за енергия спада. Така,  колкото повече се приближавате до анаеробното ниво на вашата тренировка, толкова по-малко мазнини използва тялото ви за да си набави нужната енергия.
Нашите тренировки целят да увеличат времетраенето на горящия мазнини диапазон, така че със всеки следващ интензитет, тялото ви постепенно ще става с все по-ефективен метаболитен обмен.
Работата ви с личния инструктор в 2Fit ще съпостави личните ви умения и цели, така че да сформирате мотивирани взаимоотношения за достигане на оптимални резултати.

Режим и мониторинг

Тренировъчни услуги от 2FIT

Режим и мониторинг


ПО-МАЛКО ВОДИ ДО ПО-ДОБЪР ЕФЕКТ?!

Вашият инструктор ще ви отговори на много въпроси, свързани с калоричност на храните, интензитет на тренировките, промяна в режима, така че да постигнете желаните резултати.
Понякога хората си мислят че колкото повече се натоварват, толкова по-добри резултати ще постигнат. Истината е че тази тренировъчна програма ще научи тялото ви да гори повече мазнини с минимални странични ефекти. В същото време, вие ще изучите тялото си, така че да установите най-ефективното за вас метаболитно ниво.

 ВСИЧКО Е ИНДИВИДУАЛНО

Пътят към по-здравото, силно и красиво тяло, започва от осъзнаване на вашите лични умения и цели. Ясно е че ще започнем от нивото, на което сте в момента, но е ясно че трябва да дефинираме вашите цели за идния месец, идния сезон или дори другата година.

Програма 2x2Fit

Тренировъчни услуги от 2FIT

Програма 2x2Fit/фитнес:

„Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства”
Алберт Айнщайн

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА

2x2Fit е тренировъчен режим, който ще ви накара да приемате фитнес предизвикателствата неусетно като постепенно постигате все по-добри резултати. Системата се състои от 2 основи с две междинни стъпки, а след завършването на цикъла започвате режима отначало, но на по-високо ниво. Двете основни предизвикателства са придобиване на СИЛА & ТОНУС и БАЛАНС &  КООРДИНАЦИЯ. Половин стъпките между основите ще ви стимулират за достигане на ново, по-напреднало ниво, като същевременно са най-концентрирани. Затова са по-малки от другите две. Тази система няма да ви позволи да задържате тялото си в едно положение или без резултати за определен период. Постоянно ще наблюдавате ползите от тренировъчния режим защото постоянно ще предоставяте стимули на тялото чрез различни движения и упражнения.

2x2fitnes

РЕЖИМ ДВЕ и ДВЕ ПОЛОВИНИ 2x2Fit

ОСНОВА 1— СИЛА & ТОНУС
Изграждане на нужната физическа основа. Намаляване на мазнините в тялото като същевременно придобивате сила, гъвкавост и капацитет за увеличаване на кардио тренировките.

Тази фаза е междинна и цели да ви подготви за следващата като се концентрира над упражнения, които подобряват начина на движение на вашето тяло и възстановява организъма, така че да може да посрещне новото предизвикателство в
ОСНОВА 2— БАЛАНС &  КООРДИНАЦИЯ
Където ще се концентрирате над уменията да разпознавате и увеличавате физическите усилия, които са необходими за цялостно подобряване на вида на тялото си. Тъй като в тази ваза нервно-мускулната система поема основното натоварване, ще видите най-сериозното разграждане на мазнините като същевременно придобивате атлетични възможности за следващото ниво.
ПОЛОВИН стъпка
Въпреки че е сме я квалифицирали като половин стъпка, тук ще получите оптималното натоварване за вашето физическо състояние, концентрирайки се над специфични цели. Тази стъпка е много важна, ако желаете да сте подготвени за практикуване на определен вид спорт.  

След като приключите с тази половина, цикълът се повтаря и се връщате отново към началото, но на по-високо ниво. Следвайки тази програма ще можете да тренирате по най-хитрия, а не по най-тежкия начин.