Кикбокс

Тренировъчни услуги от 2FIT

„Дързост и постоянство!”
Васил Левски


Кикбокс

Текст Текст Текст

Бокс и Кикбокс

Тренировъчни услуги от 2FIT

С помощта на боксови техники и специфични физически упражнения, можете да постигнете отлична спортна форма, да се отървете от наднорменото тегло и да се сдобиете с атлетична фигура, без натрупване на излишна мускулна маса.

Индивидуални тренировки се провеждат след предварително записване според графика на залата.
Носете си само агресията,загубената форма или излишните килограми и ще си тръгнете без тях.

Fit Ball

Тренировъчни услуги от 2FIT

АЛТЕРНАТИВА

„Красотата ще спаси света”
Достоевски

Fitball

Събудете тялото и душата си с йога и разтягайте.
Гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията ще ви донесе ново усещане за мобилност, жизненост и лекота.
Стилът е подходящ за хора, които не обичат екстремни натоварвания, а искат да са витални. Други, които искат да допълнят и разнообразят тренировъчната си програма, също правят този избор. Не бива да забравяме че и тук изразходваме енергия. Всъщност нормалната функция на мускула в ежедневието ни е да се съкращава. При разтягане, правите точно обратното и тялото ви го приема като свръх разход. Така, дори и без да усещате голямо натоварване, губите от натрупаните мазнини.

Pilates & Fitball

Тренировъчни услуги от 2FIT

Пилатес - там където умът и тялото се срещат – за да се постигне пълен баланс и грация. Пилатес не е агресивен стил, упражненията са ниско интензивни, различни от кардио тренировките, и са уникална комбинация от техники, както за тялото така и за ума. Те се изпълняват от седящо или наведено положение  на  фона на спокойна и релаксираща музика,  при висока концентрация. За разлика от други физически тренировки, упражненията не се концентрират само върху една определена мускулна група, а се тренират няколко мускулни групи едновременно.  Именно с Пилатес вие бихте могли да постигнете мечтания „плосък корем“, чрез развиване на „дълбоки“ мускули. Плавните и продължителни движения допринасят за издължаване на силуета и изправяне на стойката. Освен, че стяга мускулатурата,  стилът придава грация и гъвкавост и премахва болките в гърба и кръста. Философията на метода се съсредоточава върху приучването на ума и тялото да работят заедно за постигането на целта – блестяща цялостна физическа форма.
Най-важните резлутати, които се постигат с методът “Pilates” :
• Трансформира тялото- изгражда сила, стяга мускулатурата, но не придава “големи” мускули.
• Издължава силуета и изгражда “core stability” и „плосък корем“ , чрез играждане на „дълбоки“ коремни мусколи
• Възстановява правилната стойка на тялото и придава грация на осанката
• Подобрява гъвкавостта и създава по-силен и гъвкав гръбнак
• Премахва болките в кръста
• Подобрява кръвообръщението и увеличава свободата на движение на ставите
• Повишава способноста за концентрация
• Намалява стреса, напрежението и увеличава енергиятa

Zumba

Тренировъчни услуги от 2FIT

Zumba

Новата мания!
Латино фиеста под въздействието на Меренге, Регетон, Салса, Самба и Карибски ритми. Ако обичате да танувате, неусетно ще влезете във форма, с лесно усвоими стъпки и в еуфорично настроение. Стилът е доста динамичен, но е единствения, който така добре да съчетава приятното с полезното. Натоварва абсолютно всички групи мускули и е перфектен за поддържане на добра, жизнена форма. Ако дадете шанс на Зумба, богато ще ви възнагради!


Belly Dance

Е клас за 100%-ови жени. Предлагаме ви да танцувате и да се разтоварите от ежедневието чрез изкусителните ориенталски движения и ритми.
Темпото е бързо и аеробното въздействие е значително. Самите въртеливи движения в кръста моделират талията, горната и долна част на корема, и паласките така, както никои други упражнения за тези зони. Колкото и трудно да изглежда отстрани, ще видите че нито едно от движенията, което ще правите, не ви е неприсъщо. Часът  завършва с упражнения с гирички и ластици за доизвайване на останалата част от тялото.

Още статии ...